Wij zijn team vakantiegoals en je gaat hier een blog lezen over verschillende dingen die te maken hebben voor een heerlijke zonvakantie in Egypte. Je gaat een stukje lezen over: All inclusive vakanties in Egypte, wat de beste tijden zijn om te gaan naar Egypte voor een geslaagde zonvakanite in Egypte, wat de beste hotels zijn, een stukje over kindvriendelijke hotels, Adults Only en over luxe hotels. 

Een All Inclusive Egypte vakantie boeken?

Als je voor een All Inclusive Egypte vakantie kiest hoef je geen enkele seconde te twijfelen of het een geslaagde vakantie wordt. Het is namelijk bijna onmogelijk om geen geslaagde vakantie te beleven met het concept “All Inclusive”. Het personeel in de hotels zal altijd voor je klaar staan en doen er 24/7 alles aan om het perfecte vakantiegevoel mee te geven. 

Beste tijden voor een zon vakantie in Egypte:

Het is eigenlijk altijd lekker weer in Egypte, maar als je de meeste en de felste zon wil meemaken dan moet je toch wel in de maanden: Mei, Juni, Juli, Austustus en September gaan. De tempratuur zou dan rond de 24 en 33 graden zijn. 

Het concept “kindvriendelijke hotels”: 

Als je samen met je kinderen op vakantie wilt gaan dan kun je het beste kiezen voor een kindvriendelijk hotel. Dat houd eigenlijk in dat het hotel rekening heeft gehouden met dat er kinderen kunnen komen naar hun resort. Het hotel heeft dan op het resort een kidsclub, workshops of een super avontuurlijk waterpark waar je met het hele gezin van af kunt gaan. 

Adults only in Egypte: Het concept “adults only” houd eigenlijk in dat er geen kinderen welkom zijn op het resort. Dus als jij in Egypte wilt genieten in alle rust en zonder huilende kinderen dan kun je het best kiezen voor een adults only hotel. Let wel op dat er een minimale leeftijd aan gekoppeld is ( dat zou meestal minimaal 16 of 18 jaar oud zijn). Wil je meer inspiratie? Neem een kijkje op onze pagina: Adults Only Egypte. Hier hebben wij de leukste hotels in een overzicht verzameld. Een leuke All Inclusive Gids!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord