Hi leuk dat je kijkt naar mijn eerste blog! Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Emma en ik ben 22 jaar. Van kleins af aan was ik al geïnteresseerd in andere landen en was het altijd een droom om een wereldreis te maken. Op mijn 18de mocht ik deze droom verwezenlijken. Ik heb ontzettend veel landen mogen afreizen en ik heb kennis gemaakt met prachtige culturen. Ik heb nu een tijdelijke break genomen, maar ik wou toch ergens mee bezig zijn. Daarom heb ik mijn persoonlijke traveldagboek.nl gelanceerd! Hierin lees je welke landen ik heb bezocht en wat mijn ervaring hierbij was.

Bora Bora het droomeiland
Als allereerst heb ik naar mijn mening de mooiste eiland ter wereld gezocht! Dit was het prachtige Bora Bora die behoort tot de eilanden van Frans-Polynesië. Het water is hier net, zoals de foto’s helder blauw en er zijn prachtige huisjes. Ik zelf verbleef in een huisje die op het water is gemaakt. Hierbij heb ik ontzettend veel kunnen genieten van de schitterende zonsondergang. Het eten was daarnaast super heerlijk en de mensen op het eiland waren heel gastvrij.

Malediven
Na het bezoek aan Bora Bora was ik gelijk fan van de sfeer op eilanden. Daarom bezocht ik kort na Bora Bora het welbekende eiland Malediven dat ligt in Zuid-Azië. Hier zijn prachtige stranden met sierlijke palmbomen. Ook kun je hier veel activiteiten verrichten, zoals duiken en de onderwater dieren bekijken, want daar zijn zeker genoeg van! Daarnaast kun je ook bergen beklimmen. De Malediven is ideaal voor zowel mensen die willen relaxen als mensen die een avontuurlijke vakantie willen beleven.

Curaçao
Last but not least het prachtige Curaçao. Hier kun je van alles kan doen! Je kan lekker op de prachtige stranden genieten van het uitzicht, maar voor de shopliefhebbers is dit ook een ideale plek, want in het welbekende Willemstad kun je namelijk heel goed shoppen. Daarnaast zijn er ook tentjes waar je heerlijk kunt eten.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord