Ben je op zoek naar een leuke plek waar je de meest bijzondere avonturen kunt beleven? Dan moet je zeker eens naar Ameland gaan. Hier kun je namelijk veel verschillende activiteiten doen, zoals windsurfen, wandelen en heerlijk fietsen. 

Echte actie voor de avonturiers 

Voor jong en oud is er genoeg te doen als het gaat om avontuur. Je ontdekt het eiland samen door verschillende activiteiten uit te voeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor diverse soorten watersport. Neem bijvoorbeeld kajakken, suppen of misschien ga je wel kitesurfen? Alles is mogelijk! Durf je echt ontzettend veel? Dan kan het een mooie ervaring voor je zijn om te gaan skydiven! Hoog in de lucht is het namelijk prachtig om het eiland te ontdekken! Je ziet het strand, robbenplaten, de vuurtoren en allemaal schattige dorpjes. Heb jij al zin om te springen? Mocht je niet echt houden van teveel actie, dan kun je er ook altijd voor kiezen om te wandelen, tennissen of golfen.

Ga lekker fietsen met vrienden of familie

Als je gaat fietsen op Ameland zal je de meest prachtige bezienswaardigheden tegenkomen. Je ziet bijvoorbeeld de waddenzee in de verte en daarnaast het bos, de duinen en meest schattigste dorpjes. Ook is het leuk om eens naar een vuurtoren te gaan. Deze kun je vinden in het natuurgebied het Oerd. Een voordeel op dit prachtige eiland is dat het niet uitmaakt of je een keer pech hebt. Een lekke band is snel gemaakt! Omdat het eiland ook maar een paar tientallen lang is, is hulp snel dichtbij. Alle fietsverhuurbedrijven staan klaar om jouw band te plakken! 

Lekker binnen sportief zijn!

Je kunt ook gaan bowlen als dat je leuk lijkt. Dit is een spel dat vaak wordt gespeeld door jong en oud. Er is een centrum waar je terecht kunt voor plezier, snacks en diner.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord