Een vakantie in Zuid-Amerika kan zeker niet ontbreken in jouw bucket list! Het weer is hier heerlijk en je hebt prachtige natuurgebieden en andere mooie plekken. Daarnaast kun je er super lekker eten. In deze blog delen we met je welke landen in Zuid-Amerika jij zeker eens een bezoekje zou moeten brengen!

Brazilië
Iedereen weet natuurlijk dat je in Brazilië heel goed carnaval kan vieren, maar je kan er nog veel meer activiteiten doen, want er zijn echt ontelbaar veel dingen! Zo is het in het prachtige Rio altijd een feest! Er draait altijd super leuke muziek en je kan er heerlijk eten. Natuurlijk zijn er ook stranden waar je heerlijk kunt relaxen, zoals op de stranden: Ilha Grande, Preto en meer. Als je een echte natuurliefhebber bent moet je ook zeker “Panatal” bezoeken hier kun je namelijk wilde dieren spotten!   

Argentinië
Het land Argentinië is rijk aan leuke steden en bijzondere natuur. Je hebt veel variatie zo kun je kiezen om de stranden te bezoeken, maar je hebt ook besneeuwde bergtoppen die je kunt beklimmen. Als je nou een zomerse vakantie wilt of juist een winterse in Argentinië kan het dus allebei. Ook kun je genieten roadtrips maken en van alles ontdekken!

Colombia 
Als je in jouw vakantie echt een rust vakantie wilt met bomvol natuur dan moet je zeker naar Colombia toe gaan. Je kan hier super goed relaxen op de tropische stranden. Wil jij juist een winterse vakantie? Ook dan ben je in Colombia op het juiste adres! Er zijn namelijk besneeuwde gletsjers. Verder kun je mooie gebouwen bezoeken en is het land verrijkt met een prachtige cultuur.

Dit waren alweer alle landen die je in Zuid-Amerika zou moeten bezoeken! Veel jij nog meer landen ontdekken van andere continenten? Dan raad ik je zeker aan om ook onze andere blogs te gaan lezen!

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord