In Oost-Azië bevinden zich veel verschillende landen waar je een hoop avonturen kunt beleven. Je kan genieten van de rijke natuur, tropische eilanden, maar ook hippe steden. Het is maar net wat jij wilt. In deze blog delen we welke landen in Oost-Azië je sowieso moet gaan bezoeken. En wie weet ontdek jij wel na het lezen wat jouw volgende vakantiebestemming wordt.

China   
Als je naar China toe gaan dan is de Chinese muur zeker een onmisbare hotspot! Dit misschien, zoals je zelf al wel weet de bekende muur ter wereld en ook nog eens de langste ooit, dus perfect om een uitgebreide wandeling te maken. Tijdens het lopen heb je een prachtige uitzicht en zie je veel hoge bergen. Ook heb je “de verboden stad” dit is nu een mooie historische stad met een fenomenale paleizencomplex. Je kan hier de prachtige architectuur bewonderen.

Japan
Wil in je volgende vakantie lekker gaan shoppen in de mooiste steden. Dan moet de hoofdstad van Japan, Tokyo zeker in jouw lijst staan. De stad is prachtig belicht het is erg vergelijkbaar met de Times Square in New York. Je kan hier de allerhipste kleding shoppen en je hebt hier hele luxe restaurants. Je hebt ook het bekende Sumida rivier die door de stad heen gaat. Vooral in de avond heb je een prachtige uitzicht over de hele moderne stad

Zuid-Korea
Zuid-Korea is misschien niet het populairste land die je zou bezoeken in Oost-Azië, maar je kan hier zeker heel veel bijzondere dingen zien. Er zijn namelijk veel historische tempels, zoals Bukchon Hanok Village. Dit is een verzameling van liefst 900 bijzondere historische huisjes. Het is een bekende bestemming onder toeristen en je kan er lekker rustig lopen in de gezellige straatjes.

Dit waren alweer alle landen in Oost-Azië die zeker bezocht moeten worden.  

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord