In de vorige blog heb ik je verteld wat je allemaal kunt doen op dit prachtige eiland, maar dit is nog niet alles! Je kunt namelijk ook gaan paardrijden, doen aan fitness of ga gezellig met de kinderen naar de speeltuin.

Paardrijden in de natuur

Ben je gek op dieren? Dan vind je het misschien wel leuk om te gaan paardrijden! Zo kun je genieten van de prachtige natuur, maar ook zeker van de rust op dit prachtige eiland. Wil jij alles eens bekijken vanaf de rug van een paard? Dan moet je dit zeker eens proberen. Er zijn verschillende locaties waar je terecht kunt voor het rijden. Neem bijvoorbeeld rijstal ‘t Jutterspad, Rijstal Le Cheval of Rijstal Nella Dorien. Ben je een beginnende rijder? Dan is het wellicht interessant om te kiezen voor de laatste optie. Het is namelijk zo dat bij Rijstal de Blinkert vaak wordt gereden op het strand. Tijdens een eerste rit kan dit misschien wat lastig voor je zijn. 

Lekker fit zijn op vakantie

Vind je het prettig om lekker fit te zijn tijdens je vakantie? Dan kan je ervoor kiezen om naar het sport- en gezondheidscentrum te gaan. Deze vind je in Klein Vaarwater. Je kunt hier terecht voor verschillende fitness workouts. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig, zoals een loopband, crosstrainer, leg press en meer.

Ben je benieuwd naar nog meer leuke activiteiten die je kunt beleven op het prachtige eiland Ameland? Dan kun je terecht op verschillende sites zoals VVV, maar ook welkomopameland.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij mij aan te kloppen! Dit doe je eenvoudig door een berichtje te sturen, of reageer lekker onder deze post. 

Heb je tips waar ik over moet schrijven? Laat het mij dan gerust weten, zoals je weet deel ik graag meer informatie over mijn favoriete vakantiebestemmingen.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord