Na het bezoek van de eilanden besloot ik om dichter bij huis te reizen, dus lekker in het mooie Europa. Ook hier heb ik weer prachtige landen mogen bezoeken. Waar ik in deze blog meer over ga vertellen. Lees zeker verder als je wilt ontdekken welke landen in Europa zeker een bezoekje waard zijn!

Frankrijk
Iedereen zou naar mijn mening Frankrijk moeten bezoeken en dan in het speciaal de welbekende Eiffeltoren, want het ziet er in het echt nog mooier uit dan op foto’s! Ook is dit echt de ideale stad voor shopliefhebbers! Je kan hier luxe designer winkels bezoeken. Ook kun je heerlijk ontbijten met een echt Franse croissant. En je kan natuurlijk ook naar andere restaurants toe gaan, want er is keuze zat. Overnachten kun je natuurlijk doen in de prachtige hotel die zich ook nog eens vlakbij de Eiffeltoren bevinden.

Italië
Ben jij gek op pizza, pasta, lasagna en noem het maar op! Dan raad ik je zeker aan om het prachtige Italië te bezoeken. Hier proef je namelijk echt heerlijke Italiaanse gerechten. Daarnaast kun je in de mooie hoofdstad Rome interessante museums bezoeken, want de hoofdstad van Italië is zeker rijk aan geschiedenis.

Griekenland
Als je naar Griekenland gaat moet je zeker naar het prachtige eiland Santorini gaan. Het is hier echt helder blauw en het eiland is voorzien van spierwitte huisjes! Dit is dus de perfecte plek om een fotoshoot te gaan houden. En op het strand kun je genieten van het schitterende uitzicht.

Dit waren alweer de beste bestemmingen in Europa die je zeker eens zou moeten bezoeken? Wil jij nog meer ontdekken over andere landen of wil jij inspiratie voor jouw travel bucket list. Dan raad ik je zeker aan om ook mijn andere blogs te gaan lezen! 

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord