Ben jij gek op de natuur en wil jij graag een avontuurlijke vakantie. Dan moet je zeker naar landen in Zuid-Azië toe gaan! Het is hier namelijk rijk aan natuur er zijn prachtige mooie bossen. Ook kun je er vele dieren spotten die je in het dagelijks leven niet zo snel zou zien, zoals olifanten, slangen en noem het maar op! Ontdek in deze blog welke landen in Zuid-Azië zeker een bezoekje waard zijn.

Bangladesh
Bangladesh is een land die ligt naast India. Hier ben je op het juiste adres als je  dieren wilt spotten. Ook heb je andere mooie bezienswaardigheden, zoals onder andere theeplantages en mooie watervallen. Een ander bijzonder feit is, is dat het langste strand van de wereld in Bangladesh is het heet Cox Bazaar en het is toeristische bestemming. Daarnaast kun je ook nog Bengaalse tijgers spotten in sommige bossen

Nepal
Wil jij naar een land waar je bijzondere bezienswaardigheden kunt bezichtigen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het land Nepal. Je kan hier namelijk prachtige tempels bezoeken die ieder een uniek verhaal hebben. Ook kun je rustgevende wandelingen maken, waarbij je kan genieten van het prachtige uitzicht. Nepal is zeker een bestemming met een rijke cultuur.

India
Ben jij helemaal gek op Bollywood films en andere dingen van de Indiase cultuur? Dan moet je zeker eens naar India toe gaan! Hier kun je echt van alles ontdekken, zoals de mooie natuur, maar je kunt ook de prachtige traditionele kleding kopen in de winkels. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijk (pittig) eten, zoals diverse curry’s, Indiaas brood en nog zoveel meer.

Dit waren alweer de landen in Zuid-Azië die zeker het ontdekken waard zijn! Wil jij nog meer landen ontdekken die je zeker zou moeten ontdekken. Dan raad ik je het zeker aan om ook mijn andere blogs te gaan lezen. Ook ben ik erg benieuwd wat jij van mijn blogs vind daarom kun je hieronder een review achterlaten.  

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord