Spanje is een prachtig land met het lekkerste weer! Het is hier heerlijk om in de winter naar toe te gaan. In deze blog delen we de mooiste bezienswaardigheden met je die in je Spanje kan bezoeken, want Spanje is namelijk rijk aan mooie plekken. Lees deze blog verder en ontdek en wie weet ontdek jij wel plekken waar jij de volgende vakantie naar toe wilt gaan.

Gran Canaria
Gran Canaria is de warmste eiland die hoort bij Spanje. Hier kun je vele activiteiten doen, zoals diverse museums bezoeken, zoals museum Cueva. Ook is het de ideale plek om carnaval te vieren, want het wordt daar heel uitgebreid gevierd. Daarnaast kun je ook gewoon lekker gaan zonnen op het strand als je even lekker niks wilt gaan doen. En je heerlijk eten in de vele eettentjes en restaurants die Gran Canaria heeft. Klinkt toch als de ideale vakantie?

Madrid
Ben jij een echte stadspersoon? Dan moet je zeker de hoofdstad van Spanje bezoeken! Dit is Madrid hier zijn heel veel leuke dingen te doen. Zo kunnen de shopliefhebbers vele winkels bezoeken, zoals populaire designer winkels. Hierbij kun je denken aan Gucci, Chanel, Louis Vuitton etc. Je kan natuurlijk ook andere dingen, zoals bijvoorbeeld museums bezoeken, zodat je goed kan kennismaken met de cultuur. Ook is hier het koninklijk paleis en je kunt verder heerlijk eten.  

Barcelona
Het welbekende Barcelona kan natuurlijk niet ontbreken als je op vakantie gaat naar Spanje. Het is zeker een perfecte plek om te bezoeken als je erg geïnteresseerd bent in geschiedenis, want de stad is namelijk rijk aan prachtige oude gebouwen. Hierbij kun je denken aan de beroemde Sagrada Familia. Ook heb je natuurlijk andere gebouwen, zoals de De Rambla, El Born en meer! Er is in Spanje, dus heel veel te beleven!   

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord